Nyt MobilePay nr. 70138

GGF er overgået til ny MobilePay løsning. Fremover skal du bruge nummer 70138 til MobilePay betalinger til Gårslev Gymnastikforening. Og ja, det er korrekt, a... Vis mere

John Skjerning udnævnt til æresmedlem

På generalforsamlingen blev John Skjerning udnævnt som det 4. æresmedlem i GGF's over 75 årige virke. F... Vis mere

Bente Weibel - Årets GGF'er 2017

Bente blev udnnævnt på awardceremonien. Her er formandens tale ved udnævnelsen af Årets GGF'er 2017:

... Vis mere

John Skjerning udnævnt til æresmedlem

På generalforsamlingen blev John Skjerning udnævnt som det 4. æresmedlem i GGF's over 75 årige virke. Formandens begrundelse lød således:

Kære John

Det er mig en meget stor ære at få lov at sige disse ord til dig.

Du har selv fortalt mig, hvordan du i sin tid blev trukket ind som frivillig i GGF. Som jeg husker det fortalt, var det noget i retning af, du var med knægten til fodbold i GGF. Ja, Dan var garanteret også en aktiv lille dreng dengang. Og der er stadig gang i ham overalt. Men du tog plads på skrænten og betragtede ungerne tumle rundt på behørig afstand. Der gik dog ikke lang tid, før træneren kom hen og tog fat i dig. For når du nu alligevel var der, så kunne du jo ligeså godt hjælpe til. Det var vist begyndelsen på dit virke i GGF, og må vel have været tilbage sidst i 70’erne.

Nu har jeg jo ikke været med i GGF nær så længe som du, så jeg har haft gang i et par kilder for at finde nogle pålidelige oplysninger om nogle få af dine utallige gerninger i GGF. Forhåbentlig kan du nikke genkendende til dem.

Du var med til at starte GGF-Nyt op som det blad, der stadig udkommer måned efter måned selv efter så mange år. Du var GGF’s formand i perioden fra 1983 til 1993. I dine hele 10 år på formandsposten var du en aktiv frontkæmper for GGF både indenfor forbedringen af selve idrættens rammer og i de sociale aktiviteter, som foreningen også står for. Du var blandt andet med til at starte byfesterne i Gårslev op og trak der et meget stort læs i en årrække.

Det siges, at du var en formand af den gamle skole, hvor man selv er drivkraften i alle processer. Du har således medvirket til at få rigtig meget op at stå og har derfor for alvor gjort en forskel i at fremtidssikre GGF. Du stod i spidsen for en hovedbestyrelse, hvor bølgerne undertiden kunne gå højt. Det krævede en formand, der var på forkant, og som var i stand til at tackle mange af de besværligheder, der opstod.

Da du blev formand, må den nye Gårslevhal lige været blevet færdig, for du var med til indkøring af den. Der var også en masse aktiviteter med færdiggørelsen af udendørsanlægget, som skulle på plads. Der skulle lys på fodboldbanerne, og til lysanlægget skulle der naturligvis graves kabler ned. Det siges, at du selv var ude med skovlen for at grave kabelkanalerne.

Senere skulle der etableres tennisanlæg. Også her var du en af primus motorerne. Du har selv været aktiv spiller på banen indtil for ganske få år siden, ligesom du stod i spidsen for de årlige tennisture til Tyskland, hvor der nærmest var lidt logeagtigt over det med fane, taler osv. Kan det passe, det hed noget i retning af Gårslev Tennis International?

Du var også formand ved GGF’s 50 års jubilæum i 1991. Ved den lejlighed blev den nye fane indviet, og på et billede fra dengang kan man se dig slå et af sømmene i. Du stod også bag jubilæumskomiteen og ikke mindst Jubilæumstidende, der nu fastholder GGF’s første 60 års virke.

For dig og din familie har GGF nok været omdrejningspunktet og det sted, hvor I har fundet jeres ståsted i lokalsamfundet. I har knyttet livsvarige venskaber, som helt sikkert har været med til at Gårslev og omegn blev jeres hjemmebane. Og når vi nu er ved familien, så er det bestemt på sin plads også at nævne Inge Lise, som vi altid ser ved din side. Inge Lise skylder vi en stor tak, dels fordi hendes tålmodighed har kunnet tillade dig at have en så fremtrædende og aktiv rolle i GGF, og selvfølgelig også fordi Inge Lise samtidig selv har været meget aktiv i mange sammenhænge i GGF.

Da jeg selv startede som ny formand i GGF, var jeg meget spændt på, hvilke tidligere formænd der nu kom for fortælle mig, hvordan det hele burde gøres. Det skete dog heldigvis ikke. Men lige fra første gang jeg mødte dig, har jeg følt og været meget bevidst om, at her var en person, der virkelig vidste noget om GGF og frivilligt foreningsarbejde. Du har aldrig forsøgt at formane mig til noget, selv om du har dine helt klare holdninger. Du har derimod altid stået klar på sidelinjen, og jeg har altid kunnet trække på din hjælp og dine velmente gode råd. Tak fordi du altid har stået klar med konstruktiv hjælp og støtte.

Det er også helt klart, at netop dit positive væsen og store netværk har været en afgørende faktor for, at GGF er så bredt forankret i lokalsamfundet, som det stadig er.

GGF har hidtil kun udnævnt tre æresmedlemmer, Preben Skov, Halvor Jørgensen og Richardt Jørgensen. Nu må det være på tide, at vi udnævner endnu et, for er der nogen, der har fortjent det, så er det dig.

Lad os alle give en stor og velfortjent hånd til GGF’s nye æresmedlem – John Skjerning. Tillykke.

Gårslev, den 21. februar 2018

Torben Mølkjær

Formand, GGF