Indkomne forslag

Til generalforsamlingene i GGF og GGF-Nyt den 28. februar er der indtil sidste frist den 20. februar 2017 indkommet følgende:

Forslag til den... Vis mere

Forsiden

Kom til GGF Award og generalforsamling den 28. februar

 GGF Award

Nu er det igen tid til at hædre nogle af de personer, der yder en ekstraordinær indsats i GGF. Vi har en lang række spillere, frivillige trænere, hjælpere og ledere, som gør et stort arbejde for, at GGF skal være en attraktiv idrætsforening. Hovedbestyrelsen kommer derfor på en svær opgave, når årets modtagere af GGF Awards skal udvælges. Men det er en opgave, vi med glæde påtager os. Til gengæld vil vi bede alle om at møde op og støtte op om arrangementet

 tirsdag den 28. februar kl. 18:00 i Gårslev Sognegård.

Kun hovedbestyrelsen kender alle kandidaterne og de udvalgte, så du er ganske enkelt nødt til at møde op. Måske er det netop dig eller dit barn, vi gerne vil uddele en ekstra påskønnelse til.

 Årets GGF’er 2016 udnævnes

På toppen af det hele skal vi hædre Årets GGF’er 2016 for en helt ekstraordinær indsats. Måske bliver det dig. Mød op og oplev stemningen, når spændingen bliver udløst.

 Fælles spisning

Efter GGF Award holder vi generalforsamling i GGF og GGF-Nyt. Men inden da er GGF vært ved et let traktement. 

To generalforsamlinger på én aften

GGF og GGF-Nyt indkalder til generalforsamling

 tirsdag den 28. februar kl. 19:00 i Gårslev Sognegård.

Dagsorden i henhold til foreningernes respektive vedtægter.

Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være den respektive forenings formand i hænde senest 8 dage før generalforsamlingen. Indkomne forslag vil blive offentliggjort på www.gaarslev.dk.

Vi glæder os til at se dig tirsdag den 28. februar 2017 til GGF Award, fælles spisning og generalforsamling.