Sæsonstart 2016-2017

Velkommen til start af den nye sæson. Vi glæder os til at se rigtig mange såvel nye som tidligere deltagere til vore idrætsaktivit... Vis mere

Midsommerløbet 2016

Se resultaterne her.

Forsiden

GGF holder i år 75 års jubilæum

Det skal da fejres med et brag af en fest. Det kommer til at være en aften med sjov, musik og underholdning. Og ikke mindst en fantastisk stemning. Man vil komme til at opleve underholdning i særklasse, da aftenen bl.a. byder på en Revy skrevet om byen, fremført af de fantastiske skuespillere fra GAS. Ligesom det top professionelle kopiband Hvide Løgne spiller op til en fest med gang i.

Men uden mad og drikke, duer helten ikke. Så der vil selvfølgelig også være en lækker 2 retters menu. Info om dette kommer senere.

Prisen for hele denne herlighed, er kun 200 kr.

Så vil du ikke gå glip af festen alle snakker om, så sæt allerede nu kryds i kalenderen 1/10-16.

Jubilæumsfesten er også for børn

Jubilæumsfest er ikke kun for de voksne, det er sørme også for børn.

Så vi slår dørene op for en vaskeægte Rockkoncert. Der bliver gang i den, til en fest som børnene vil huske lang tid... og faktisk også de voksne. For AB/CD er i den grad i stand til at holde en ordentlig fest.

Billetpris 50 kr.

AB/CD Rockmusik For Børn - Et rigtigt rockshow for rigtige børn.

Der er ikke det sted AB/CD Rockmusik For Børn ikke har spillet gennem de 9 år, showet har været på gaden: Festivaler, skoler, fritidsklubber, SFO/SFK, gadefester, rockklubber, foreninger - ja alle steder hvor man søger børneunderholdning, som også er sjovt for de voksne. AB/CD er 4 rigtige rockmusikere, der alle har musikkarrierer ved siden af dette projekt i fx.eks. Pretty Maids, Medina, Carlsens Rockcirkus, Zauce, Mike Tramp mfl. Så det er ikke det rene pjat, det er også sjovt. Showet varer en time hvor børn og voksne ikke er i fred et øjeblik. AB/CD er på en landsomspændende rockcruisade med det formål at befri befolkningen for "stem-hjem" kultur og ensidig forsangerfokusering.

AB/CD Rockmusik for børn præsenterer stolt ROCKMUSIKKENS HISTORIE - 100 år på 1 time - 60 minutters interaktivt rockshow rettet mod børn fra 3 til 15 år, og lavet så også de voksne gider være med.