Gårslev Hallen – nu er vi i gang!

Skovlen er sat i jorden og byggeriet er gået i gang. Gårslevhallen bliver ombygget og udvidet, så den bliver til en moderne hal med et fitnesscenter, hvor handicappede og ikke handicappede kan træne på lige fod. Alle pengene til byggeriet er på plads, men der mangler stadigvæk midler til at kunne sætte prikken over i’et, blandt andet til indretning af vores cafémiljø med møbler, planter, billeder, tv – kort sagt alt det der skaber hyggelige rammer og gør det til et dejligt sted at være uanset om du vil nyde en kop kaffe, læse dagens avis eller nyde en sodavand efter dagens træning.

Hallen bliver et meget specielt sted – endda et helt unikt sted i Danmark. Her skal der laves lige gode vilkår for folk med og uden et handicap. Du vil komme til at træne i og med de nyeste og bedste maskiner. Maskinerne er designet til at opbygge en bedre fysik, men også velegnede til genoptræning af svage muskelgrupper og dermed medvirke til at du og andre får et mere aktivt liv med større livskvalitet.

Der bliver også etableret et specielt og unikt udendørs motoriklandskab, som det kaldes. Det vil sige, det er et slags fitnessrum under åben himmel, og det skal kunne bruges af alle.

Baggrund

Gårslev hallen er udpeget og støttet som 1 af 3 projekter i kampagnen Fitness for Alle og er det eneste projekt vest for Storebælt Foreningen Gårslev hallen

og Gårslev Gymnastikforening har et tæt sammenspil om dette stilskabende projekt. Målet med “Fitness for Alle” kampagnen er at nedbryde de barrierer, der afholder bevægelses handicappede fra at være fysisk aktive og projektet ny tænker det traditionelle fitnesscenter. Det nye forenings baserede fitnesscenter i Gårslev kommer ikke mindst til at tage afsæt i “Bevæg dig for livet” kampagnens ambition om at få flere danskere til at dyrke idræt og især personer, der normalt ikke færdes i idræts miljøet.

Din støtte er vigtig – Læs mere her: Sponsorat

 

GULD sponsor

1000 kr.

GULD sponsor (ANONYM)

1000 kr.

SØLV sponsor

500 kr.

SØLV sponsor (ANONYM)

500 kr.

BRONZE sponsor

100 kr.

BRONZE sponsor (ANONYM)

100 kr.

GGF klubtøj

Kalender

Gårslev Sognegård

Udvikling i Gårslev