Nyt MobilePay nr. 70138

GGF er overgået til ny MobilePay løsning. Fremover skal du bruge nummer 70138 til MobilePay betalinger til Gårslev Gymnastikforening. Og ja, det er korrekt, a... Vis mere

John Skjerning udnævnt til æresmedlem

På generalforsamlingen blev John Skjerning udnævnt som det 4. æresmedlem i GGF's over 75 årige virke. F... Vis mere

Bente Weibel - Årets GGF'er 2017

Bente blev udnnævnt på awardceremonien. Her er formandens tale ved udnævnelsen af Årets GGF'er 2017:

... Vis mere

Bente Weibel - Årets GGF'er 2017

Bente blev udnnævnt på awardceremonien. Her er formandens tale ved udnævnelsen af Årets GGF'er 2017:

Årets GGF’er bliver man kun, hvis man yder en helt ekstraordinær indsats til glæde og gavn for GGF, og helst gennem længere tid. Det lever Årets GGF’er 2017 til fulde op til.

Alle kan i princippet komme med forslag til Årets GGF’er, men specielt hovedbestyrelsen bliver hvert år bedt om at gennemgå hele GGF for værdige kandidater. Når kandidaterne er kommet ind, og heldigvis har der igen i år været flere, så har kassereren og jeg den store fornøjelse at udvælge netop den, som gør sig allermest fortjent til hæderen.

Vil man se Årets GGF’er 2017 udfolde sig i sportslige aktiviteter, kan det bedst betale sig at søge mod badminton- eller tennisbanerne, eller måske senioridræt. Hvis man vil se vedkommende i gang med andre aktiviteter, så skal man ikke lede ret længe, for uanset hvor man er i GGF, så er vedkommende til stede og i gang med et eller andet frivilligt arbejde. Vedkommende er nemlig en af dem, hvis hjerte banker en ekstra gang for GGF, og som GGF har så hårdt brug for.

Selv om Årets GGF’er har det med at være med i alle ting, så har vedkommende heldigvis også tillært sig den store kvalitet at kunne sige fra, selv om det vist ikke falder helt let. Med vedkommendes aktivitetsniveau ville man nemt kunne brænde ud, hvis ikke der bliver sagt fra bare en gang imellem.

Vedkommende er også rigtig god til at få andre med. Hver gang vi er til et eller andet arrangement, så bliver sløret løftet for det næste arrangement, vi også lige skal huske at få i kalenderen. Og måske kunne man endda få lyst til lige at give en hjælpende hånd med ved samme lejlighed. Står man og mangler frivillige til at hjælpe med det ene eller det andet, så er det helt utroligt hvor stort en netværk, vedkommende kan trække på. Og vupti, så har man fundet én til at hjælpe.

For et par år siden stod vi med en tennisafdeling helt uden udvalg. Det er lidt af en katastrofe, for der er rigtig mange ting, der skal koordineres og arbejdes med for at få en tennissæson til at køre. Det var ikke en situation, der huede Årets GGF’er, så noget måtte der ske. Der blev samlet gode folk til et udvalg, hjælpere til at gøre banerne klar og ikke mindst trænere. Og når man nu alligevel er i gang, så kan man jo ligeså godt gøre noget ekstra for at skaffe flere spillere. Der blev indført familiekontingent og afdelingen er opgraderet med moderne on-line booking af banerne.

Som en beskeden tak for indsatsen, vil vi nu hædre Årets GGF’er. Dertil hører naturligvis også et diplom og en lille gave. I har naturligvis allerede gættet det. Årets GGF’er er blandt mange andre aktiviteter også formand for tennisafdelingen.

Lad os alle give en stor og velfortjent hånd til Årets GGF’er 2017 – Bente Weibel. Tillykke.