Gårslev Kulturklub

 

Gårslev Kulturklub, der har eksisteret siden 2004, arbejder på at fremme kulturlivet bredt og alsidigt i Gårslev-området – uafhængigt af politiske og religiøse interesser. Vi ønsker at være en niche, hvor vi fokuserer på oplevelser, der beriger os i hverdagen.

Alle, som ønsker det, kan blive medlemmer af klubben ved at udfylde en blanket, som afleveres til klubbens kasserer. Det koster 200kr. pr. person at melde sig ind i klubben og efterfølgende 50kr. om året pr. person, så længe man ønsker at være medlem.

Gårslev Kulturklub arrangerer 10-12 events om året, og  arrangementerne spænder vidt. Her kan nævnes musikaftener, Sommerkoncerter på Hvidbjerg, foredrag, suppe-/sangaftener, besøge kulturelle seværdigheder, virksomhedsbesøg, natur-ture, grillaftener, valgcafé og ikke mindst den årlige kunstudstilling på Gårslev Skole. Ved nogle større arrangementer samarbejder vi med andre i Gårslev fx Gårslev Lokalråd, Dagli´Brugsen og Gårslev Gymnastikforening. Forslag fra medlemmer er meget velkomne.

Nogle arrangementer er åbne tilbud for alle, mens andre kun henvender sig til medlemmer. Prisen for deltagelse i arrangementerne kan være gratis, eller prisen kan være afhængig af udgifter til dækning af omkostninger. Ved betalingsarrangementer differentieres prisen for deltagelse i: medlemmer og ikke medlemmer.

Kulturklubbens bestyrelse er:

Bente og Niels Weibel

Inga Markussen

Alice og Torben Bjørnlund (Torben er kasserer)

Hanne og Anders Berthelsen

Lisbeth og Jørgen Jensen

Bodil Madsen