Så er vi klar til en ny tennissæsonen for 2021 – banerne åbner lørdag, den 24. april.

På grund af corona-pandemien arrangerer vi heller ikke i år officiel sæson-start med standerhejsning, men banerne er klargjorte, så der er åben for tilmelding og efterfølgende gode kampe.

Tennisudvalget har arbejdet meget målrettet på at få banerne og udenomsarealerne klargjorte, så vi kunne åbne banerne den 24. april. Vi blev lidt forsinkede med at komme i gang med klargøring af baner, da der var frost og for megen fugt i banerne til vi kunne komme i gang lige efter påske. Senere kom der sol og vind, og vi fik klaret opgaven, så banerne blev færdige til planlagt dato.  Det betyder, at man allerede nu kan timelde sig tennis på hjemmesiden og er så klar til at spille.

Husk at booke baner på Gårslevs hjemmeside, så man er sikker på, der er plads. I år har vi fået ny sponsor til bane 2, nemlig: Dagli´Brugsen Gårslev, og på bane 1 er det stadig Fynske Bank, man booker ind på. Når man har booket banen, forsvinder tiden i bookingsystemet, og andre kan ikke booke samme tid. Det vil være rigtig dejligt, hvis alle husker at booke, så man er sikker på, der er tid. Hvis man kommer mere end 10 min. for sent, kan andre overtage banen. Det er fra i år blevet meget lettere at booke på telefonen.

Vi håber, at mange vil vælge at spille tennis i Gårslev på de flotte baner. Her kan man både tilmelde sig som enkeltpersoner og som familier. Jeg tænker, at det vil være en rigtig god familieaktivitet at spille tennis. Det vil også være en god aktivitet for nogle af de mange campister på de 2 campingpladser og spille på banerne i Gårslev. Campisterne kan booke gennem campingpladsen.

Vær opmærksom på, at træningen for børn starter onsdag den 12. maj kl 16.30 og at 1. gang voksentræning er samme dag, men kl 17.30.

Jeg kan henvise til folderen på denne side for yderligere information.

 

 

Først skal man tilmelde sig på: www.gaarslev.dk. Vælg “Tilmelding” under GGF

Bookning af baner: se herunder.

 

 

Online booking

 

1. Gå ind på www.gaarslev.dk

 

2. Vælg menu GGF og tryk på undermenu: Tennis

 

Book en bane nedenfor:

 

Link til bookning af tennisbane

 

 

 

Kontingent 2021

Børn  0-18 år: 200 kr. (hvis man kun spiller tennis)

Voksne 19-    : 550 kr.

Senior 60+: 400 kr. 

Familie (børn+2 voksne): 1200 kr.

 

Gæstespillere

Der er mulighed for at spille tennis i GGF som gæst. (50 kr pr. gang) Der spilles med et medlem, som booker banen via hjemmesiden, og gæstespilleren betaler med MobilePay nr.: 70138 og skriver: Gæst-tennis eller lægger penge i postkassen i tennishuset.

Træningstider børn (min. 8 år):

Træningstider for 2021 onsdage kl 16.30-17.30.

Træningen starter den 12. maj 2021.

Træningen følger skolernes ferie og helligdag.

Træningstider voksne (min. 2 spillere)

Træningstider for 2021 : kl. 17.30-18.30 på flg. datoer:

12. maj, 9. juni og 11. august