Så er vi klar til en ny tennissæsonen for 2022 – Banerne blev officielt åbner lørdag, den 23. april, så nu er der åben for tilmelding og efterfølgende gode kampe.

Tilmelding sker på Gårslevs hjemmeside under: Tilmelding. Her finder man så, hvilken gruppe, man skal tilmeldes under. 

Tennisudvalget sammen med gode hjælpere har arbejdet meget målrettet på at få banerne og udenoms arealerne klargjorte, så vi kunne åbne banerne den 23. april. Vejret drillede lidt i starten, så arbejdet trak en smule ud, men det lykkedes at blive færdige til planlagt dato.  Det betyder, at man allerede nu kan tilmelde sig tennis på hjemmesiden og er så klar til at spille.

Husk at booke baner på Gårslevs hjemmeside, så man er sikker på, der er plads. Bane 1: Fynske Bank eller/og bane 2: Dagli´Brugsen, Gårslev. Når man har booket banen, forsvinder tiden i bookingsystemet, og andre kan ikke booke samme tid. Det vil være rigtig dejligt, hvis alle husker at booke, så man er sikker på, der er tid. Hvis man kommer mere end 10 min. for sent, kan andre overtage banen. 

Vi håber, at mange vil vælge at spille tennis i Gårslev på de flotte baner. Her kan man både tilmelde sig som enkeltpersoner og som familier. Jeg tænker, at det vil være en rigtig god familieaktivitet at spille tennis. Det vil også være en god aktivitet for nogle af de mange campister på de 2 campingpladser at spille på banerne i Gårslev. Campisterne kan booke gennem campingpladsen.

Vær opmærksom på, at træningen for børn starter onsdag den 4. maj kl 16.30 og efterfølgende hver onsdag på samme tidspunkt. Voksentræning er 1. juni, 15. juni og 24. august kl17.30.

Jeg kan henvise til folderen på denne side for yderligere information.

 

 

Først skal man tilmelde sig på: www.gaarslev.dk. Vælg “Tilmelding” under GGF og find frem til hvilken gruppe under tennis, der passer til dig.

Bookning af baner: se herunder.

 

 

Online booking

 

1. Gå ind på www.gaarslev.dk

 

2. Vælg menu GGF og tryk på undermenu: Tennis

 

Book en bane nedenfor:

 

Link til bookning af tennisbane