Badmintonafdelingen arbejder for at udbrede badmintonspillet til alle aldersgrupper, med det sigte, at det er en idrætsgren der kan dyrkes på såvel konkurrence som motionsmæssigt niveau. Afdelingen har ca. 140 medlemmer, heraf er ca. 50 børn.

Børn og unge:

Der tilbydes træning for børn fra 7 års alderen, det er hensigten med de yngste, at de får fornemmelse for spillet og for at være i en idrætsmæssig sammenhæng, dette gøres gennem leg og særlig tilrettelagt badmintontræning. For børn og unge tilbydes der træning, der har til hensigt at udvikle og opkvalificere det sportslige niveau. For børn og unge tilbydes der også træning til de, der ønsker at spille på et mere motionsagtig niveau. Alle ungdomsspillere får tilbud om, at deltage i DGI`s holdturnering, såfremt der er spillere nok. Alle ungdomsspillere får tilbud om, at deltage vederlagsfrit i 4 stævner i løbet af en sæson.

Senior:

Der stilles haltid til rådighed for de seniorer, der ønsker at spille badminton på konkurrence niveau. Der tilmeldes hold til DGI`s turnering.

Motionister

Haltimer fordeles på møde i Gårslev Hallens Cafeteria, onssdag den 21. august 2019, kl. 19.00. Ved senere tilmelding eller spørgsmål – kontakt Helle Burmester, tlf. 75861242 / 40811242 eller mail. burmester.jensen@mail.dk.