Børneidræt

I GGF har vi 4 gymnastikhold for børn i alderen 0-16 år. Man er altid velkommen til at komme og kigge og være med, inden man melder sig til holdet. Har man mod på mere, mangler vi også trænere på enkelte hold. Jo flere vi er, jo sjovere har vi det. En stor del af det at være træner i gymnastikafdelingen, handler om at have det sjovt. Da vi oplever større succes fra år til år, bliver vi nødt til at sætte et loft for antal deltagere på holdene. Når loftet er nået lukkes der for tilmelding. Altså er tilmeldig efter “Først til mølle”-princippet. Har du lyst til at høre mere om “trænerjobbet” så kontakt Signe Bendorff, mobil 26675593/mail signe_bendorff_@hotmail.com

 BØRNEIDRÆT HOLDER SOMMERFERIE! VI VENDER TILBAGE TIL AUGUST MED INFORMATION OMKRING EFTERÅRETS HOLD.

Haletudserne 

Her samles mange børn i alderen 0-3 år for at lege, lære og have det sjovt, altsammen for at børnene får bevæget sig på en god måde. Samtidig mener vi at det kan ligge “grundsten”, til den videre udvikling indenfor gymnastikken i GGF. Programmet er tilrettelagt så alle kan være med, om man kan hænge på armen, kravle, gå eller løbe. Programmet er delt op så der både er sang, bevægelse og motorik.

 

Abekattestreger

Her samles mange børn i alderen 3-5 år for at løbe, lege og bevæge sig. Der er fokus på at man skal have det sjovt, og at der er plads til alle. Der er fart over feltet, og der bliver øvet på springgymnastikken. Programmet er delt op så der både er løb og bevægelse, men også motorik på en god redskabsbane.

 

SOM NOGET NYT ER HOLDET DENNE SÆSON UDEN FORÆLDRE: FORÆLDRENE SKAL DOG BLIVER I HALLENS MØDELOKALE PÅ 1. SAL

 

 

Springfiduserne

For børn i alderen 0. klasse til 2. klasse. Så skal der Springes, Hoppes, Koldbøttes, Saltoes, Vejrmølles, Leges og meget meget mere. Vi vil igennem vores træning starte med en sjov og spændende opvarmning, med masser af fart over feltet. Herefter vil vi springe på alle de redskaber som hallen har, og f.eks. lave Koldbøtter, Vejrmøller, Saltoer, Håndstandrulle, Armgang, Araber, Kraftspring med mere. Vi slutter af med samlet at sige tak for i dag. Til slut i sæsonen slutter vi af med at være med i årets store opvisning. Op mod opvisningen træner vi muligvis enkelte rytmiske serier.

 

Springkidz

Springkidz er for børn i alderen 3. klasse til 9. klasse. Vi er klar til endnu engang at byde velkommen til nye og gamle springere, der kunne tænke sig at springe, hygge og have det sjovt, mens sveden pibler ned af kinderne. Vi vil igennem sæsonen f.eks. springe Kraftspring, Vejrmøller, Araber(flik), Salto mm. alt efter hvad der er stemning for. Udover at springe, skal vi også arbejde med noget styrke og koordinationsøvelser, så vi bliver bedre til at springe. Til opvisningen vil vi øve nogle enkelte rytmiske serier, og der kan komme enkelte ekstratræninger i den forbindelse. Holdet er for nye og letøvede gymnaster der vil have en super fed og hyggelig springtræning hver mandag.

 

 

 

 

Mix Motion

Hver mandag klokken 19:00 – 20.00 hopper, bøjer og strækker ca. 20 voksne sig i Gårslev hallen.

Yderlige information fåes ved henvendelse til Signe Bendorff, mobil 26675593/mail signe_bendorff_@hotmail.com