Børneidræt

I GGF har vi 3 gymnastikhold for børn i alderen 0-12 år. Man er altid velkommen til at komme og kigge og være med, inden man melder sig til holdet. Har man mod på mere, mangler vi også trænere på enkelte hold. Jo flere vi er, jo sjovere har vi det. En stor del af det at være træner i gymnastikafdelingen, handler om at have det sjovt. Da vi oplever større succes fra år til år, bliver vi nødt til at sætte et loft for antal deltagere på holdene. Når loftet er nået lukkes der for tilmelding. Altså er tilmeldig efter “Først til mølle”-princippet. Har du lyst til at høre mere om “trænerjobbet” så kontakt Agnete Lyck på tlf. 42 70 94 78 eller mail agnete.lyck@gmail.com.

Haletudserne 

Her samles mange børn i alderen 0-3 år for at lege, lære og have det sjovt, altsammen for at børnene får bevæget sig på en god måde. Samtidig mener vi at det kan ligge “grundsten”, til den videre udvikling indenfor gymnastikken i GGF. Programmet er tilrettelagt så alle kan være med, om man kan hænge på armen, kravle, gå eller løbe. Programmet er delt op så der både er sang, bevægelse og motorik.

 

Abekattestreger

Her samles mange børn i alderen 3-5 år for at løbe, lege og bevæge sig. Der er fokus på at man skal have det sjovt, og at der er plads til alle. Der er fart over feltet, og der bliver øvet på springgymnastikken. Programmet er delt op så der både er løb og bevægelse, men også motorik på en god redskabsbane.

 

HOLDET ER UDEN FORÆLDRE.

FORÆLDRENE SKAL DOG BLIVE I HALLENS MØDELOKALE PÅ 1. SAL

 

 

Springfiduserne

For børn i alderen 0. klasse til 4. klasse. Så skal der Springes, Hoppes, Koldbøttes, Saltoes, Vejrmølles, Leges og meget meget mere. Vi vil igennem vores træning starte med en sjov og spændende opvarmning, med masser af fart over feltet. Herefter vil vi springe på alle de redskaber som hallen har, og f.eks. lave Koldbøtter, Vejrmøller, Saltoer, Håndstandrulle, Armgang, Araber, Kraftspring med mere. Vi slutter af med samlet at sige tak for i dag. Til slut i sæsonen slutter vi af med at være med i årets store opvisning. Op mod opvisningen træner vi muligvis enkelte rytmiske serier.

 

Zumba

Vi mødes hver mandag fra kl. 19.00 – 20.00.

Pilates

Torsdag den 19. september 2019 er der opstart af Pilates i Gårslev Hallen. Pilates bliver en del af den kommende Fitness-afdeling i Gårslevhallen.

Der er træning hver torsdag kl. 18.30 – 19.30. (Ingen træning i ugerne 40, 42, 4, 5, 6 og 7). Medbring et tæppe og evt. flasker med vand til brug som håndvægte.

Træner er Jette Pilgaard.

Pilates er stræk- og styrkeøvelser udviklet af Joseph H. Pilates i starten af 1900-tallet.

Øvelserne styrker musklerne, gør dem udholdende og spændstige, giver bedre kropsholdning, smidighed og balance.

Pilates øvelserne fokuserer på optimal træning af muskulaturen, der støtter rygsøjlen, dvs. mave- og rygmuskler.

Øvelserne foregår langsomt og kontrolleret i takt med vejrtrækningen, hvilket øger kropsbevidstheden, styrken og smidigheden.

Pilates er en velegnet træningsform for alle. Øvelserne foregår liggende, siddende eller stående med fokus på kvalitet i bevægelserne.