GGF STØTTEKORT

Arbejdet i Gårslev Gymnastikforening er fuldt ud baseret på frivillig, ulønnet arbejdskraft. Det betyder, at vores børn og unge har mulighed for et sundt og aktivt fritidsliv i vores lokalsamfund, og at de ledere og trænere, de møder, ligeledes er en del af lokalsamfundet og ønsker at bidrage til områdets fortsatte udvikling.Men selv med ulønnet arbejdskraft, er der behov for, at økonomien hænger sammen. Ved at købe et støttekort giver du din støtte du arbejdet i GGF. Det betyder, at du bl.a. gør det muligt for GGF fortsat at kunne tilbyde idræt i GGF til attraktive priser samt at kunne tilbyde børne- og ungdomsmedlemmer at dyrke flere sportsgrene for ét kontingent. Det er der over 50 børn, der har glæde af.

Endelig har du også mulighed for en hel kontant gevinst. Vi trækker lod om 5 præmier á 200 kr. i 8 måneder, svarende til lodtrækningspræmier ialt på kr. 8.000. Prisen for et støttekort er i 2019 kr. 175, men du er meget velkommen til at købe flere kort :-).

 Betaling af støttekort kan ske således:

  • Under tilmelding på denne side kan du vælge Støttekort 2019.
  • Mobile Pay  70138.
  • Via netbank ved at bruge denne betalingslinie (indbetalingskort): +73< + 85814982.
  • Bankoverførsel til konto 6855-173949 (Fynske Bank, Børkop afdeling).

Husk i alle tilfælde at angive navn og adresse og email. Du vil efterfølgende få tildelt dit støttekortnr., som du beholder fremover.

Venlig hilsen

GGF Støtteudvalg

Kom og hør hvad sport i Gårslev kan føre til!

Gårslev Gymnastikforening har eksisteret i 78 år. Hvis man stillede alle, der på et tidspunkt har dyrket idræt i GGF, op i en lang række, ville rækken blive meget lang.

Vi er gået ned langs rækken og fundet fire, der har ekstraordinære historier at fortælle. Om deres tid i Gårslev, hvad sporten gjorde for dem den gang, og hvor livet siden har ført dem hen.

Sara Thygesen
Tarek Omar
Thor Steendahl
Simon Jakobsen

Sara Thygesen

Tarek Omar

Thor Steendahl

Simon Jakobsen

Sara startede sin badmintonkarriere i Gårslev. Badminton har siden ført hende rundt i verden og op på medaljeskamlen mange steder. Særligt i damedouble og mixdouble. Blandt andet har hun vundet både sølv og bronze ved europamesterskaberne.

Tarek kom til Gårslev i 2. klasse. Og havde det svært, indtil han begyndte at spille fodbold. Det ændrede rigtig meget. I dag er Tarek debatredaktør på Politiken, har været indstillet til Cavling prisen og er forfatter til flere bøger (endnu en er på vej).

Thor har også spillet fodbold i Gårslev. På et tidspunkt flyttede familien Steendahl til Stock­holm, hvor Thor blev introduceret til rugby. Nu spiller Thor rugby i Erritsø og blev i 2018 udtaget til det danske rugby landshold.

Simon dyrkede adskillige idrætter i Gårslev, blandt andet gymnastik og fodbold. Var senere spring­træner og med i fodboldudvalget. I dag er Simon administrerende direktør for TRESS Sport og Leg, der leverer udstyr til sport, leg og træning.

Som I nok kan fornemme, er der basis for nogle spændende historier.

Sted:

Gårslev Skole

Tid:

Fredag den 1. marts klokken 19 – 21.30

Pris:

Gratis for støttemedlemmer og medlemmer af Gårslev Erhvervsklub.

Familie til disse medlemmer: 25 kroner pr. person

Traktement:

Kaffe / the og kage er gratis

Øl, vin og vand kan købes til fornuftige priser

 

Hvis du og din familie endnu ikke er støttemedlemmer, kan du tegne et medlemskab for kr. 175. Prisen dækker hele 2019. Et medlemskab af Gårslev Erhvervsklub koster 500 kroner om året. Man kan melde sig ind på www.gaarslev.dk (klik på Tilmelding under GGF).   

Vi vil bede om tilmelding til denne historieaften på sol@sommerteam.dk eller via en SMS til 4050 6692 – senest fredag den 22. februar. Vi vil gerne sikre, at der er plads til alle og at vi har nok kaffe og kage.

Med venlig hilsen

GGF Støtteudvalg